Первомайський ліцей «ЕРУДИТ»

Первомайський ліцей

«ЕРУДИТ»

Шановна громадо ліцею «Ерудит» – учителі, учні та батьки!

Цей рік, без перебільшення, був складним для всіх нас, адже весь рік діти провели на дистанційному навчанні в умовах воєнного стану.

Проте сьогодні 62 учні ліцею «Ерудит» отримали свідоцтво про повну загальну середню освіту.

Ми достойно з вами навчалися і маємо гарні результати – 5 учнів 11-х класів закінчили навчальний рік з високим рівнем навченості, отримали свідоцтво про загальну повну освіту з відзнакою та нагороджені золотими та срібними медаллями. Це:

Рец Тетяна нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»;

Урсул Вікторія нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»;

Андрійченко Дар’я нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні»;

Бондурівська Марина нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні»;

Шевчук Ольга нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

У 2023р. Савва Дмитро отримав 200 балів з математики, 195 з української мови на національному мультипредметному тесті.

Ми пишаємося вами!

Для вас дорогі випускники – це початок дороги у доросле та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.

Тож особливе вітання — особливим випускникам. Цьогорічним! Успіху вам! Повірте, у вас попереду багато сходів сонця. Вам треба продовжувати вчитися, щоб наша країна зробила квантовий стрибок!

Дорогі випускники, бажаю вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками. Будьте розумними, добрими і сміливими. Ніколи не відступайте від задуманого, мрійте і втілюйте всі свої бажання!

Дорогі батьки, вітаю і вас, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку нашого закладу, вчителів, дітей та адміністрації.

Зичу всім добра й благополуччя, здоров’я, перемоги. Завжди будемо пам’ятати про тих,хто стоїть зі щитом. Памʼятаємо всіх, хто на щитах.

Тож миру у ваших серцях і домівках та в нашій Україні.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Тарілка здорового харчування – це концепція, що була розроблена експертами з Гарвардського університету, яка допомагає налагодити харчування та зробити здоровий вибір простим

   Залишок      Сума коштів, залучених на потреби школи                                                       На що витрачені кошти (грн.) Господарчі,           електро-товари     Будівельні матеріалиРемонти Миючі засоби,

Наш ліцей приєднався до дуже цікавого проєкту “5 Кроків до Здорового Харчування”! Найближчим часом ми разом будемо досліджувати всі секрети корисної їжі,